Humor och starka färger. De starkaste kännetecknen för mina bilder är humor, kulör och starka beskärningar. Humor är livsviktigt för mig både i livet självt och i mitt skapande. Den hjälper mig att hålla en viktig distans till mig själv och mitt skapande. Jag har lätt för att ramla i svarta okreativa hål som leder […]

humor och starka färger humor och starka färger

Humor och starka färger.

De starkaste kännetecknen för mina bilder är humor, kulör och starka beskärningar. Humor är livsviktigt för mig både i livet självt och i mitt skapande. Den hjälper mig att hålla en viktig distans till mig själv och mitt skapande. Jag har lätt för att ramla i svarta okreativa hål som leder till ett självförtroende i botten med ingen ljusning i sikte. För att inte hamna där eller för att hjälpa mig upp igen behöver jag ta till humorn. Naiviteten i barn eller i ett djur hjälper mig genom de mest känsliga teman jag kan gräva fram långt inne. Jag har under flera tillfällen provat att byta palett. Att gå mer mot det jordnära, ockra men även åt pastell. Resultaten har alltid varit de samma jag tappar lusten, gnistan och ger nedåt böjt huvud och tunga steg. Den sista delen beskärningarna har alltid funnits där. Den biten är den som alltid funnits med opåverkad och mer per automatik. Jag vill lämna en del till dig själv. Du ska kunna fantisera ihop bilden och forma den efter dina erfarenheter och din emotionella status för dagen. Dessa tre saker syns och finns alltid med i mitt skapande. Det betyder att jag alltid får så bra kunder, för vi har alltid samma humor! Därför är det helt fritt att skratta här, jag blir inte ledsen jag blir glad.

Kom hennar vi äter upp grannen!!
Kom hennar vi äter upp kusinen!!

Vidare är jag en av deltagarna i Atejé Torggatan. Jag har mina flesta grejer på plats i ateljén och om du vill komma och titta vad jag har mer eller se en tavla live så är jag där varje torsdag. Men för att vara helt säker ring 070 736 18 17 Du är välkommen, jag bjuder givetvis på kaffe.

Väl mött Vikky

[nggallery id=1]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *