Mina foton lämnar ingenting åt slumpen. Jag har alltid bra bildkompositioner varvat med skarpa beskärningar. Har fotat under många år och alltid varit pigg på nya utmaningar. En av den största var när jag hjälpte min man när han arbetade åt Piraterna, speedwayklubb i Motala. De flesta speedwaybilder är rena åkbilder men vi ville visa […]

foto foto

Mina foton lämnar ingenting åt slumpen. Jag har alltid bra bildkompositioner varvat med skarpa beskärningar.

Har fotat under många år och alltid varit pigg på nya utmaningar. En av den största var när jag hjälpte min man när han arbetade åt Piraterna, speedwayklubb i Motala. De flesta speedwaybilder är rena åkbilder men vi ville visa förarna, hur de ser ut under hjälmen och glasögonen. Därför blev det mycket porträttbilder och bilder när förarna träffar sina fans, testar sina cyklar osv lite annorlunda kort sagt.

Vidare har jag arbetat med en skådespelerskaskådespelerska  som gärna vill att jag fotar henne.Vi arbetar då med ett tema och en känsla vi vill förmedla. Min modell är alltid lika med på mina upptåg och jag får mycket konstnärlig frihet. Vilket som hittills gynnas oss båda mycket väl.

Vidare har jag arbetat med en klädfirmaklädfirma och fotograferat modeller med deras olika kläder. Vi valde flera olika miljöer och det resulterade i några riktigt fina bilder. Ena dagen var det hällande regn som vi fick trotsa men det gav ett mycket bra resultat och bilderna har en fin grå underton.

Jag har en konstnärligt synsätt på fotograferande och tycker att det bästa ljuset är dagsljuset och jag fotar gärna ute.

 [nggallery id=2]