Kurser och event

Kom och gå kurs med mig.

Målerikurs på måndagskvällar på Vikkys konst Djurgårdsgatan 16 i Linköping? I en unik miljö träffas vi en gång i veckan på måndagar mellan 18.00 till 20.45. Jag utformar en kursplan som vi följer. I kursplanen  finns tid till att se hur de andra deltagarna arbetar med sina målningar. Vi blandar färger, skissar och fnissar. Det ska vara roligt att gå kurs.

Så fort vi är tre deltagare startar vi. Du anmäler dig längre ner på sidan. Vi målar i akryl och priset är endast 1950kr. Med få deltagare, i en unik miljö och med en erfaren kursledare ger dig varje kurstillfälle dig personlig utveckling och rolig samvaro med andra.  

 

Kroki med knorr
Den 27 mars – Rosa modell

Vi gör allt i ett rosa skimmer och har flera rosa attribut runt modellen. Modellen sitter, ligger i en pose och vi är mobila beroende på om vi vill teckna snabbt eller om vi vill ha mer tid på oss. När vi vill flyttar vi oss och hittar nya vinklar. 

Den 24 april – Känslokroki

Vår erfarna modell visar olika känsloyttringar.  Det är upp till oss att visa de olika yttringarna på papper. Hur ser en människa ut som är i harmoni? Hur är tecknar eller målar vi en rädd person? 

Den 29 maj – Modell i antikens tecken

Denna gång är det lagerkransar och toga som gäller. Vi ska till antiken med vindruvor, karaffer och sandaler. Vi tecknar och målar febrilt. 

Den 21 augusti – Punkkroki

Modellen Maria med temat punkkroki. Det innebär svarta kängor, svärtade ögon och en tuffare stil med en tuff brud. 

Pris för ”Kroki med knorr”: 450 kronor. Betalning sker via swish och så fort betalningen är genomförd är du anmäld till kursen.  Max antal är tre deltagare och varje kurstillfälle är totalt 1 1/2 timmar, varav en timme är med modell. Övrig tid är vår förberedelse samt genomgång av varandras verk. 

Målarresa till till Kalmar och Öland

Kalmar slott, Alvaret på Öland och Ottenby precis vid havet på södra Öland. Det är resmålen så förbered dig på två intensiva dagar med både tecknande och akryl eller akvarellmåleri vid tre intressanta miljöer. Dessutom med en inspirerande kursledare.

När: Resan börjar tidigt lördag och söndag 3-4 juli med buss från Borggården i Linköping. I priset ingår bussresa, hotell (del i dubbelrum), lunch båda dagarna samt middag på fredagskvällen och inträde till Kalmar slott.

Du behöver: Eget konstmaterial samt fältstaffli. Annars kan du köpa kvalitativt målerikit under resan av Vikkys Konst till förmånliga priser.

Givetvis har vi en corona anpassad resa. Vi vill inte bidra till någon ska bli sjuk på våra resor eller event. 

För mer information och intresseanmälning, fyll i kontaktformuläret.

Intresserad? Vad roligt att höra då hoppas jag att vi ses.