PopUpArt

Vår idé med hela PopupArt är att du har en vecka på dig att sammanställa en utställning. Din praktiska tid i ateljén börjar när den personen innan dig stängt ner lokalen för sin utställning. Så från söndag klockan 15.00 får du praktiskt börja arbeta på din utställning som ska vara klar lördagen klockan 12.00 så du slår upp portarna för ditt egna vernissage. Det är en svettig, stressig men en riktig utmaning. Hur du väljer att göra på ditt vernissage spelar ingen roll vill du anlita någon som gör utställningen åt dig, du tar ledigt hela veckan och låser in dig i ateljén och värker fram en tavla spelar ingen roll. Du får ha performance, kroppsmålning, video eller tavlor hur du än väljer att göra är ditt val. Huvudsaken är att allt ska var producerat under veckan innan vernissaget. Vernissag tiderna är 12.00 – 15.00 lördag och söndag och vi är i Medborgarskolans lokal på Storgatan 40 i Linköping och du ansvarar själv för din utställning. 

Välkommen med din anmälan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Mina Popup Art utställningar

2017 Samarbete med Järnet Josephine Magnusson hon satte ihop några låtar som jag målade till.  Här kan du höra låtarna och se videon vi gjorde till som jag visade under utställningen. Brott och försoning var mitt tema. 

All my tears

2018 några veckor innan jag skulle ha min Popup Art gick min pappa Torsten bort. Jag kände att jag ville hedra honom och att jag ville bearbeta allt som hade hänt och allt jag känt under denna sorg. Jag har en playlist där jag lyssnade mycket till under mitt arbete med denna utställningen. 

2019 Årets Popup Art använde jag mig av bilder som jag bad mina följare skicka till mig. Jag använde mig av de rörelserna som fanns i bilderna och tillsatte eld. Mitt tema var rörelse och eld och jag fick bra kritik på mina akvareller. Mycket folk och många personer som inte kände mig kom in, mycket roligt. Jag lyssnade alla dagar till Nick Cave and the bad seeds nya album Ghosteen under veckan i ateljén. 

Akvarell
Akvarellmålning
Akvarell
Akvarellmålning