Kurser

Jag håller både konstkurser i Linköping både privata och även genom Medborgarskolan. Jag kan sätta ihop en individuell kurs för bara dig eller dina kollegor eller du kan komma med egna förslag hur du vill ha det. Jag är öppen för det mesta. 

Har lång erfarenhet från kurser har anordnat teckningskurser på distans, kroki kvällar och AWs där man målar till musik. Vi kan gå omkring i staden och teckna av arkitekturen eller ta med oss stafflier och färg ut i naturen. Vill ni ha nåt att käka innan eller efter? Jag ordnar med allt så ni får en helhetslösning. 

Kroki är snabba skisser av en naken människa. Väldigt bra och nyttigt om man vill komma vidare både i sitt tecknande men även i måleriet. kurserna brukar vara mellan två timmar och upp till fyra timmar som mest. 

Intresserad? Fyll i mitt kontaktformulär  här under min popupart så hörs vi genom mailen, välkommen. 

Jag i ateljén
Jag i ateljén